keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Vanhaa juttua jo näinä päivinä tietysti tämä mutta jatkoa tarinaan löytyy täältä. Toivottavasti tekijä ei jää kiinni ja siltähän se tällä hetkellä vahvasti näyttää. Juu on laitonta ja kauheaa tuollalailla toimia mutta toivottavasti se pikkuisen herättäisi päättäjiä ajattelemaan tuota rahastusmentaliteettia. Kameratolpat ovat ihan paikallaa esim. koulujen yms. lähellä kaupunkialueella mutta sijoitettuna ohituskaistojen päihin tai tien ainoaan suoraan kohtaan tai kohtaan jossa rajoitus yllättäen muuttuu suoralla tiellä ne ovat aivan puhdasta rahastusta. Jos kameravalvonta on tullut jäädäkseen pitäisi samanaikaisesti tarkistaa nopeusrajoituksia ja niiden oikeellisuutta eri tieosuuksilla eikä vain luottaa siihen että virkamies on paikkaa näkemättä suuressa viisaudessaan päättänyt mikä on absoluuttisesti suurin mahdollinen turvallinen nopeus olosuhteista riippumatta.

Tosin pelkään pahoin että suomalainen virkamies joka ei ole mistään vastuussa ei osaa niin monimutkaista ajatustoimintaa. Tästä voi olla "valitettavana" seurauksena lisääntyvä toiminta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pahoin pelkään että virkamieskoneiston ajattelutapa on sellainen että se keksii noihin tolppiin jonkin huippumodernin hälytysjärjestelmän, joka vähintään tuplaa tolpan hinnan ja vaatii kalliin huoltosopimuksen laitetoimittajan kanssa. Toki tätä suojausjärjestelmää käydään tutkimassa suurella joukolla jossain kaukaisessa maassa, eihän haluta ostaa sikaa säkissä.