maanantai 25. elokuuta 2008

Viikonloppuna lenkkiä tutustumassa lasinpuhalluksen saloihin, tuli poikettua sekä Nuutajärvellä että Muurlassa. Varsinaisena tarkoituksena oli testata uutta ajopukua joka saapui viimeviikolla postitse.

Noin vuosi sitten ostin ajopuvuksi Rukan Armax puvun, olen ollut tyytyväinen, on pitänyt vettä ja ollut mukava käytössä. Kesän reissulla huomasin että puku alkoi vaihtamaan väriään (kauhtumaan) muutamasta kohdasta. Soittelin Rukalle kysyäkseni onko kyseessä ominaisuus vai voiko asialle tehdä jotain. Ystävällinen naishenkilö vastasi ja kun aloin selittämään asiaa niin paukautti suoraan että onko puku ruvennut punertumaan. Vastasi että kyllä johon sain vastauksen että asia on selvä, saat uuden puvun !!!!! Sitten vaan otettiin osoite ja puvun koko ylös ja luvattiin että uusi puku on parin viikon kuluttua postissa ja pyydettiin että kun olen uuden saanut niin postittaisin vanhan puvun Kokkolan tehtaalle.

Näin mielestäni asiakaspalvelun pitääkin toimia, paljon plussia Rukalle, kun kerran tavarassa on virhe niin ei ruveta vänkäämään mitään vaan hoidetaan asia kuntoon ja kaikille jää hyvä mieli.

Ei kommentteja: