torstai 28. toukokuuta 2009

Tuli pyörä käytettyä huollossa, 30 000 km ja lisätöinä uusi ketju-rataspaketti ja uusi takarengas. Myös jarru- ja kytkinnesteet vaihdettiin. Huoltona toimi Sefotec jota voin vilpittömästi suositella.

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kemora mielessäin...

Bandit goes to Kemora, merkkikerhon tapaaminen Kemoran moottoriradalla oli suorastaan loistava menestys. Majoitukset olivat lähistöllä olevassa lomakylässä, mökit muuten mukavia mutta huomasi selvästi että halvalla oli tehty. Ei kunnollista vesieristystä pesutiloissa ja uudehkoissa mökeissä seinät aivan lahoamassa. Lisäksi paikan sängyt olivat luokkaa joka aiheutti jumalattoman niskakrampin, pelästyin jo että päivän ajot on ajettu ennenkuin pääsee edes radalle mutta riittävä lääkitys palautti ajokunnon. Toiminta radalla oli selkeää ja hyvin opastettua mistä kiitos Moottoripyöräilyn tuki ry:lle. Ajo sujui kohtuudella, ensimmäinen setti meni rataan tutustumiseen ja seuraavilla pääsi jo yrittämään miten kulkee. Ongelmaksi huomasin pikku-banditin tehonpuutteen, vaikka mutkissa jouduin jarruttelemaan jonkun perässä niin suoran auetessa teho ei kertakaikkiaan riittänyt >tonnikuutioisten reippaaseen kiihdytykseen ja ohitukseen

maanantai 18. toukokuuta 2009

Viikonlopun ajeluita kertyi yhteensä n. 650 km. Lauantaina pyörimistä suunnassa Loppi-Karkkila-Liesjärvi-Räyskälä ja tietysti piti ajella pitkät pätkät Hämeen härkätietä. Sunnuntaina poikkeaminen Mäntyharjulla. Lähellä Asikkalaa valtatiellä 24 meinaan joutua kotilon jyräämäksi, vähä-älyinen lähtee ohittamaan välittämättä siitä että olen tulossa vastaan, kyseessä on siis joko sokeus tai typeryys. Jarrutusta, väistöä ja lopuksi kansainvälisiä käsimerkkejä. Hartolan Nesteellä pidempää taukoa, asemalla on samaan aikaan linja-autollinen pian telakoituvia naaraita, kalkatus on melkoista ja naapuripöytäänkin tulee selväksi aikaisempien vahinkojen allergiat ja raskauspahoinvoinnin edistyminen.


On mukava huomata että ystävällisyys on edelleen kurssissaan motoristien keskuudessa, säästin pitkän pennin niiden kolmen vastaantulijan ansiosta jotka antoivat vinkin edessä odottavista gyistä. Kiitos siitä.

lauantai 2. toukokuuta 2009

Ruosteita tuli sitten poistettua ja luultavasti jälleen kerran kurssin suurin anti oli se että tajuaa kuinka vähän osaa. Paikalla oli komea Bandit-rivistö. Varsinaisen koulutuksen jälkeen tehtiin vielä porukalla pieni lenkki.

perjantai 1. toukokuuta 2009

Tuli sitten käytyä Suviksen avajaisissa, kohtuullisen vähän porukkaa mutta luultavasti vapun läheisyys verotti väkeä. Tapasin uusia merkkikerhon jäseniä ja iltaa jatkettiin poikkeamalla Mierolan sillan luona olevassa mukavassa kahvilassa. Matkalla sinne vanhalla kolmostiellä oli tienvarressa 3 peuraa kaikessa rauhassa mutustamassa alkuiltapalaa. Yksi vaivautui sen verran että nosti päätään kun ajoi ohitse. Kahvittelujen jälkeen paluu kotiin Turengin läpi ja vanhaa tietä pitkin, ilta kylmeni yllättävän nopeasti ja alkoi jo ihan tosissaan taas kaivata kahvalämppäreitä.