torstai 27. syyskuuta 2007

Alkaa pikkuhiljaa olla aika miettiä talvisäilytystä. Paikka on jo varattu. Lisäksi talven projekteina on 12000 km huolto, uudet renkaat alle ja kahvalämmittimien asennus.

tiistai 11. syyskuuta 2007

Pikkuinen 40 km lenkki, huomionarvoista oli valkoinen pakettiauto CEY-6XX välillä Turkhauta-kantatie 54. Tälle kuljettajalle sanoisin ystävällisesti että vaikka se kiinnostus perseeseeni onkin mairittelevaa niin silti kannattaisi kerrata mitä autokoulussa sanottiin turvavälistä. Lisäksi jos joudun jarruttamaan niin siinä ei sitten paljon ne torvensoittamiset auta, tietysti jos halusit tuoda julki että olet torvi niin sitten ymmärrän pointtisi.

keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Eilen Ahvenistolla ajamassa. Toinen kerta tänä kesänä ja edelleen oli yhtä upeaa kuin ensimmäiselläkin kerralla. Ajoin hitaassa ryhmässä ja sielläkin toimin lähinnä liikkuvana shikaanina mutta kuitenkin, saa ajaa omaa ajoaan ja saa opastusta oikeista ajolinjoista. Kesken kaiken alkanut sateenpoikanen aiheutti yhden onnettomuuden kun Yamaha FR 6 kuljettaja kaatui pääsuoran lopussa olevassa mutkassa, tilanne kuitenkin selvisi pelkin materiaalivaurioin.

sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Torstaina Suvirannassa kauden päättäjäisissä, jotenkin haikea tunnelma. Pyörän mittariin kertynyt n. 11 000 km ja talvisäilytyspaikka on jo tilattuna.

Eilen Lahdessa Rikun rompetorilla, oli pakko sortua lippalakkiin jossa oli Bandit brodeeraus ;)Paluumatkalla melkein pääsen eroon EMPYn jäsenkortista. Ajelin tasaisella nopeudella 54:sta kohti Hausjärveä kun jäin mutkien takia kolmanneksi pakettiauton ja tummansinisen Vul... siis Volvon perään. Mittarinopeus vaihteli luokkaa 93-98 ja hivuttauduin pikkuhiljaa sopivalle ohitushollille. Suoran auetessa (Kärkölän jälkeiset pitkät suorat) odottelin Volvon tekevän ratkaisunsa että meneekö ohitse vai ei. Noin kolmanneksen suorasta odotettuani Volvo siirtyy selkeästi tien oikeaan laitaan jolloin pistän vilkun päälle ja polkaisen pienemmän pykälän sisään sekä väännän reippaasti kaasua. Juuri kun olen Volvon rinnalla niin tämä perkele lykkää vilkun päälle ja lähtee kiillaamaan päälleni. Onnella ja sillä että jopa pikku Bandu kiihtyy pääsen ohitse joutumatta kiilatuksi ojaan. Tarinan opetus, kukaan ei näe sinua ja autoissa on peilit vain koristeena.